De Haagse Vitaliteitsdagen weer van start

LOOSDUINEN – Op alle donderdagen in de maanden september, oktober en november zijn senioren uit Den Haag vrij bij De Haagse Vitaliteitsdagen in Loosduinen aanwezig te zijn. Op de bijeenkomsten draait het om drie dingen; lekker bewegen, gezonde voeding en een grote dosis gezelligheid. Voor een kleine bijdrage (€ 5,50) kan men verschillende spelvormen beoefenen en genieten van een gezonde lunch van De Maaltijd Express.

De inloop is tussen 8.30 – 11 uur, de sportactiviteiten starten om 9, 10 en 11 uur. Er kan worden gekozen uit een aantal (aangepaste) sportactiviteiten zoals jeu de boules, midgetgolf en diverse balsporten en bij regen is er een aangepast programma voor binnen. Professionele begeleiding is aanwezig, ondersteunt door studenten van de Haagse Hogeschool (Sportmanagement) en ROC Mondriaan (Livestyle, Sport en Bewegen).

Beloond met een Vitaliteitsaward

In mei vonden de eerste Vitaliteitsdagen plaats. En niet zonder succes, want de organisatie won in juni een Vitaliteitsaward, een aanmoedigingsprijs van de gemeente Den Haag voor initiatieven en ideeën die bijdragen aan een vitale en senior vriendelijke stad.

“Daar zijn we enorm trots op, ik verheug me op het vervolg komende maanden”, aldus Henk Tramper, initiatiefnemer van De Haagse Vitaliteitsdagen. “En oktober is de Maand van Den Haag Vitaal, dan organiseren we ook een aantal clinics als bijvoorbeeld walking voetbal en handbal”.

Data: alle donderdagen in september, oktober en november, inloop 8.30-11 uur.

Locatie: De sportvelden van H.S.V. DUNO en het Buurthuis van de Toekomst DeSavorninLohman, Monseigneur Nolenslaan 9 in Den Haag.

Voor meer informatie en aanmelden omtrent alle activiteiten kijk je op www.haagsevitaliteitsdagen.nl Bel of mail via 070-8883943 (tussen 10-15 uur) / info@denhaagvitaal.nl

(Bron: Loosduinsekrant.nl)

2 antwoorden op “De Haagse Vitaliteitsdagen weer van start”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *