Maandag 20 september
kippensoep of bouillon
Varkenshaas of kibbeling of vegetarisch gehakt met sperziebonen en gekookte aardappelen.
Toetje
Dinsdag 21 september
Italiaanse groentesoep of bouillon
Hachee of visschnitzel of vegetarische schnitzel met stamppot andijvie.
Toetje
Woensdag 22 september
Tomatensoep of bouillon
Kipkerrie ragout of visfilet of vegetarische kipstukjes met appelcompote en gebakken aardappelen
Toetje
Donderdag 23 september
Linzensoep of bouillon
Boomstammetje of kabeljauw of bietenburger bonenmix met gekookte aardappelen
Toetje
Vrijdag 24 september
Bietensoep of bouillon
Rollade of gegrilde zalm of omeletje met Spinazie a la crème ei en krieltjes.
Toetje
Zaterdag 25 september
Champignonsoep of bouillon,
Paprikaschnitzel of kibbeling of vegetarische schnitzel met Pastinaak a la crème en gekookte aardappelen
Toetje
Zondag 26 september
Ossenstaartsoep of bouillon
Verse slagersworst of scholfilet of bietenburger met broccoli in een sausje en gekookte aardappelen
Toetje
Onze internationale gerecht is Griekse ovenschotel met knoflookaardappelen.