menu week 38 – 2021

Maandag 20 september
kippensoep of bouillon
Varkenshaas of  kibbeling of vegetarisch gehakt met sperziebonen en gekookte aardappelen.
Toetje

Dinsdag 21 september
Italiaanse groentesoep of bouillon
Hachee  of visschnitzel of vegetarische schnitzel met stamppot andijvie.
Toetje

Woensdag 22 september
Tomatensoep of bouillon
Kipkerrie ragout of visfilet of vegetarische kipstukjes met appelcompote en gebakken aardappelen
Toetje

Donderdag 23 september
Linzensoep of bouillon
Boomstammetje of kabeljauw of bietenburger bonenmix met gekookte aardappelen
Toetje

Vrijdag 24 september
Bietensoep of bouillon
Rollade of gegrilde zalm of omeletje met Spinazie a la crème ei en krieltjes.
Toetje

Zaterdag 25 september
Champignonsoep of bouillon,
Paprikaschnitzel of kibbeling of vegetarische schnitzel  met Pastinaak a la crème en gekookte aardappelen
Toetje

Zondag 26 september
Ossenstaartsoep  of bouillon
Verse slagersworst of scholfilet of bietenburger met broccoli in een sausje en gekookte aardappelen
Toetje

Onze internationale gerecht is Griekse ovenschotel met knoflookaardappelen.