menu week 36 – 2021

WEEK 36

Maandag  6 september
Heldere kippensoep of bouillon
Procureurlapje in jus of  kibbeling of vegetarisch gehakt met andijvie a la creme en gekookte aardappelen
Toetje

 Dinsdag  7 september
Italiaanse groentesoep of bouillon
Sukadelapje of visschnitzel of vegetarische schnitzel met zomerse hutspot
Toetje

Woensdag 8 september 
tomatensoep of bouillon  
kalfsvleesragout of visfilet of vegetarische kipstukjes met appelcompote en gebakken aardappelen
Toetje

Donderdag 9 september
Zomerse erwtensoep of bouillon
Slavink of kabeljauw of bietenburger snijbonen met gekookte aardappelen
Toetje

Vrijdag 10 september
bietensoep of bouillon
Rollade of gegrilde zalm of omeletje met Spinazie taartje ei en krieltjes.
Toetje

 Zaterdag 11  september
champignonsoep of bouillon,
Kipschnitzel of kibbeling of vegetarische cordon bleu met Pastinaak a la crème engekookte aardappelen
Toetje

Zondag 12 september
gebonden rundvleessoep  of bouillon
Runder sausijsje of scholfilet of bietenburger met broccoli in een sausje en gekookte aardappelen
Toetje