WEEK 36
Maandag 6 september
Heldere kippensoep of bouillon
Procureurlapje in jus of kibbeling of vegetarisch gehakt met andijvie a la creme en gekookte aardappelen
Toetje
Dinsdag 7 september
Italiaanse groentesoep of bouillon
Sukadelapje of visschnitzel of vegetarische schnitzel met zomerse hutspot
Toetje
Woensdag 8 september
tomatensoep of bouillon
kalfsvleesragout of visfilet of vegetarische kipstukjes met appelcompote en gebakken aardappelen
Toetje
Donderdag 9 september
Zomerse erwtensoep of bouillon
Slavink of kabeljauw of bietenburger snijbonen met gekookte aardappelen
Toetje
Vrijdag 10 september
bietensoep of bouillon
Rollade of gegrilde zalm of omeletje met Spinazie taartje ei en krieltjes.
Toetje
Zaterdag 11 september
champignonsoep of bouillon,
Kipschnitzel of kibbeling of vegetarische cordon bleu met Pastinaak a la crème engekookte aardappelen
Toetje
Zondag 12 september
gebonden rundvleessoep of bouillon
Runder sausijsje of scholfilet of bietenburger met broccoli in een sausje en gekookte aardappelen
Toetje