Maandag 30 augustus
Gebonden kippensoep of bouillon
Filetlapje in jus of kibbeling of vegetarisch gehakt met sperziebonen en gekookte aardappelen.
Toetje
Dinsdag 31 augustus
Italiaanse groentesoep of bouillon
Hachee of visschnitzel of vegetarische schnitzel met stamppot andijvie.
Toetje
Woensdag 1 september
Tomatensoep of bouillon
Kipkerrie ragout of visfilet of vegetarische kipstukjes met appelcompote en gebakken aardappelen
Toetje
Donderdag 2 september
Linzensoep of bouillon
Bal gehakt of kabeljauw of bietenburger snijbonen met gekookte aardappelen
Toetje
Vrijdag 3 september
Bietensoep of bouillon
Rollade of gegrilde zalm of omeletje met Spinazie taartje ei en krieltjes.
Toetje
Zaterdag 4 september
Champignonsoep of bouillon,
Wienerschnitzel of kibbeling of vegetarische cordon bleu met Pastinaak a la crème en gekookte aardappelen
Toetje
Zondag 5 september
Ossenstaartsoep of bouillon
Runder sausijsje of scholfilet of bietenburger met broccoli in een sausje en gekookte aardappelen
Toetje
Onze internationale gerecht is Bami met saté.