menu week 35 – 2021

Maandag 30 augustus
Gebonden kippensoep of bouillon
Filetlapje in jus of  kibbeling of vegetarisch gehakt met sperziebonen en gekookte aardappelen.
Toetje

Dinsdag 31 augustus
Italiaanse groentesoep of bouillon
Hachee  of visschnitzel of vegetarische schnitzel met stamppot andijvie.
Toetje

Woensdag 1 september
Tomatensoep of bouillon  
Kipkerrie ragout of visfilet of vegetarische kipstukjes met appelcompote en gebakken aardappelen
Toetje

Donderdag 2 september
Linzensoep of bouillon
Bal gehakt of kabeljauw of bietenburger snijbonen met gekookte aardappelen
Toetje

Vrijdag 3 september
Bietensoep of bouillon
Rollade of gegrilde zalm of omeletje met Spinazie taartje ei en krieltjes.
Toetje

Zaterdag 4 september
Champignonsoep of bouillon,
Wienerschnitzel of kibbeling of vegetarische cordon bleu met Pastinaak a la crème en gekookte aardappelen
Toetje

Zondag 5 september
Ossenstaartsoep  of bouillon
Runder sausijsje of scholfilet of bietenburger met broccoli in een sausje en gekookte aardappelen
Toetje

Onze internationale gerecht is Bami met saté.