Den Haag Vitaal organiseerd in 2021 het vervolg van het Loosduinse buurtdiners met als titel
De Culinaire rond reis door Nederland 2021
Met Traditionele Hollandse gerechten ditmaal doen we dit in de zalen van de Popradar in Loosduinen die worden omgetoverd in een sfeervol restaurant
Vrijdag 27 augustus de Zeeuwse kust met onder andere gebakken of gekookte mosselen met zeekraal en gebakken zilte aardappelen. Bolusijs als toetje.
Donderdag 30 september rondje Tessel met verschillende lamsgerechten en andere specialiteiten van dit eiland ijs met wilde bosbessen als toetje
Donderdag 28 oktober Brabantsstoofvlees met gebakken aardappelen en streek gebonden diverse groenten. Appelcompote met vanilleijs als toetje.
Donderdag 25 november Twentstamppotten buffet met 5 soorten stamppotten en vleesgerechten. Met citroenijs en boerenjongens als toetje
Donderdag 23 december kerstdiner met Monicacocktail als voor gerecht, kerstrollade met gevulde appel en aardappelcaree en gefalmbeerde flensjes met sinaasappelsaus als toetje. Voorafgaand serveren we stokbrood en smeerseltjes met verschillende verse kruiden.
Prijzen € 10,50 en ooievaarspashouders betalen € 8,30.
Opgeven kan door onderstaande formulier in te vullen.